Read Rivo satakieli by Leena Lehtolainen Free Online


Ebook Rivo satakieli by Leena Lehtolainen read! Book Title: Rivo satakieli
The author of the book: Leena Lehtolainen
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 986 KB
Edition: Tammi
Date of issue: 2005
ISBN: No data
ISBN 13: No data
City - Country: No data
Loaded: 2494 times
Reader ratings: 4.6

Read full description of the books:Jorvin sairaalaan tuodaan pahasti viillelty vähäpukeinen nainen. Maria Kallion epäilykset kytköksestä maksullisen seksin maailmaan heräävät kunnolla seuraavana päivänä, kun tunnettu prostituoitu murhataan suorassa televisiolähetyksessä.

Julkkisprostituoitu Lulu Nightingale on tarjonnut seksipalveluja Rivo Satakieli -studiossaan, jonka asiakkaisiin lukeutuu myös yhteiskunnan nokkahenkilöitä. Murhatun prostituoidun ovat tavanneet hämärissä merkeissä myös vaikutusvaltainen televisiojuontaja Ilari Länsimies ja KRP:n komisario Lasse Nordström.

Maria Kallion ja hänen alaistensa tutkimuksia haittaa reviiritaistelu keskusrikospoliisin alamaailmaoperaation kanssa. Kaiken lisäksi henkirikoksia tulee lisää. Maria Kallion elämää ei tee helpommaksi myöskään se että hänen aviomiehensä Antti viihtyy niin hyvin työpaikallaan Vaasassa.

“Seuraava kaappi oli täynnä kenkiä, joukossa myös Nokian kumisaappaat ja keltaiset puukengät. Kolmannessa kaapissa oli peruukkeja ja naamioita sekä aikuisten vaippoja ja litran vetoinen, isotuttinen muovipullo. Neljäs kaappi oli järjestetty kuin purjehdus- ja rautakaupan hyllyt: köysiä, kettinkejä, lukkoja, viidet erilaiset käsiraudat ja yhdet jalkaraudat. Piiskat ja nipistimet olivat päätykaapissa, kuten myös ulosvedettävä vaunu, jossa oli cd-soitin ja pieni televisio videoineen. Kaikki oli hyvässä järjestyksessä, tavarat oli helppo löytää. Silti huoneessa oli omituinen tunnelma, aivan kuin siellä jaetut lyönnit ja suudelmat olisivat jääneet kaikumaan seiniin, kuin eri ruumiiden eritteet olisivat edelleen tuoksuneet.”

Rivo Satakieli on Leena Lehtolaisen yhdeksäs Maria Kallio -dekkari ja samalla vastustamattomasti mukaansa imaiseva jännityskertomus ajankohtaisista ja poliittisesti arkaluonteisista kysymyksistä.


Download Rivo satakieli PDF Rivo satakieli PDF
Download Rivo satakieli ERUB Rivo satakieli PDF
Download Rivo satakieli DOC Rivo satakieli PDF
Download Rivo satakieli TXT Rivo satakieli PDFRead information about the author

Ebook Rivo satakieli read Online! Leena Katriina Lehtolainen is a Finnish crime novelist, best known for her series of novels about the policewoman Maria Kallio.

Lehtolainen was born in Vesanto, Northern Savonia. Her first novel was released when she was only 12 years old. She studied literature in Helsinki until 1995 and wrote crime novels from 1993 on. Since about 2007 she has written other genres of books. Her works have been translated into various languages: Spanish, Dutch, Chinese, Lithuanian, Polish, French, Swedish, German, Estonian, Czech.


Reviews of the Rivo satakieli


LUKE

Why do you need to specify a phone?

MASON

I was inspired by this book!

ISABEL

Books are incredible magic that you can carry with you.

WILLIAM

Fun book for children and their parents

MIA

The book has disappointed, little new, lots of water!
Add a comment
Download EBOOK Rivo satakieli by Leena Lehtolainen Online free

PDF: rivo-satakieli.pdf Rivo satakieli PDF
ERUB: rivo-satakieli.epub Rivo satakieli ERUB
DOC: rivo-satakieli.doc Rivo satakieli DOC
TXT: rivo-satakieli.txt Rivo satakieli TXT